Ford Fiesta-springet

Den kanske allra mest intressanta detaljen från gårdagens match missade jag i min analys.

I den 95:e matchminuten ställde Giffarna om, Kim Skoglund slog en djupledsboll mot Linus Hallenius som fick löpa för att hinna hålla den kvar i spel, vilket fick Trelleborgs-tränaren Patrick Winqvist…

… att löpa parallellt med sidlinjen, precis inom sitt streckade tränarområde – varpå GIF-anfallaren använder hans stadiga kroppshydda för att trycka ifrån och ta fart av.

Jag vet inte om jag någonsin sett en tränare göra så, mitt under brinnande match.

Det naturliga är förstås att leta efter en anledning till beteendet. Skulle han psyka honom med ord? Hade han – om hans fryntliga fysik hade tillåtit – försökt hinna fälla Hallenius med en bensax? Ville han bara vara i vägen? Fick han hjärnsläpp?

Min vän Basse, som numera går under smeknamnet Den Bilburne Befruktaren, har en spaning om att TFF-tränare Winqvist har en utstrålning som formligen skriker att han jobbar med att sälja begagnade bilar:

Och hans teori var att Winqvist desperat ville sälja på småbarnspappan Linus Hallenius en kombi – och att han därför sprang och skrek följande längsmed linjen:

Det tyckte jag var en rolig teori.

2 reaktion på “Ford Fiesta-springet

  1. Bilhandlar-Winqvist försökte säker lura på Linus en rosthög med sprucket topplock med tanke på hans oärlighet och osportslighet när Trellarna snodde inkastet vid skadan på Dennis. Ytterst nära det blev mål, allt påhejat och uppviglat av skojaren Winqvist!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *