Exklusiv rebus: Här är Giffarnas nyförvärv

Det har i princip varit tyst på GIF-fronten från Pirkt.se sedan den allsvenska säsongen tog slut i gif-dansande dur. Det har inte berott på att portalens GIF-skrivande konsulter är kontrakterade av Boston Consulting Group och att de måste 700 000-kronor-i-månaden-användas sparsamt (alls inte; i den årliga årssammanfattningen vid årsskiftet ska jag kungöra vilket årets enda misslyckade sponsorförsök varit), utan mer på att min ena hjärnhalva varit upptagen med makroekonomiska modeller och den andra med att köpa kabellister och montera hyllplan.

Men imorgon – när jag andas medelpadskt allsvensk luft igen, är tillbaka i pojkrummets trygga vrå och har Clas Ohlson på Drottninggatan bortom gångavstånd – så har jag tänkt ta tag i GIF-skrivandet på allvar igen.

Som försmak tänkte jag bygga vidare på den här mystiska tweeten som GIF-sportchefen Urban Hagblom skickade ut i flödet häromdagen:

En tweet som sedan dess inte följts av någonting, annat än den obligatoriska men icke-uppföljande Sundsvalls Tidning-texten om faktumet att Urban Hagblom twittrat mystiskt.

Pirkt.se har dock kommit över ett namn som enligt pålitliga källor ska vara klar för spel i klubben under 2018. Då ingenting är presenterat och risken att »Öyvind Storflora« (gammalt medelpadskt verb för att beskriva hur ett tidningsavslöjande om potentiell värvning kan göra att storklubb – i det fallet Rosenborg – kommer in och knycker honom framför snoken på Urban Hagblom) en eventuell affär alltid finns där så kommer namnet inte att skrivas ut, direkt.

Men för att få igång lite snack på stan och i diverse forum så publicerar portalen härmed den allsvenska 2017-säsongens allra svåraste rebus:

Där. Klarar ni den rebusen så har ni namnet på en spelare som ska vara helt klar för klubben. Jag lämnar hela nätet fritt för spekulationer.

8 reaktion på “Exklusiv rebus: Här är Giffarnas nyförvärv

  1. Visst står det ”Spelare som var klar för Östersund för några säsonger sedan innan man tvärbromsade vid läkarundersökningen på grund av att hans knän såg ut som ett Karl XII-slagfält”? Är inte helt säker på Diana-kopplingen, bara.

  2. Pingback: pirkt.se | Avslöjar: Här är Giffarnas nye spanjor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *