Påminnelser

Påminn mig om att jag måste skriva det stora inlägget om lägenhetsbytesbranschen och de dråpliga situationer som den bytessugne kan råka hamna i, när jag väl lämnat den marknaden och fått till ett byte.

(Jag har inga aktiva planer på att skaffa en stor tatueringsblaffa över bröstet, men om den potentiellt nya hyresvärden skulle underkänna mig som hyresgäst – trots att alla mina utbegärda handlingar var helt klanderfria (vilket är imponerande för en ung man som hatar att öppna brev) – så kanske det ändå blir en »Only God Can Judge Me« över bringan.)

Påminn mig också om att jag måste skriva det stora inlägget om den såpopera-kompatibla intrig som utspelar sig i min lärarklass för stunden, där alla misstankar riktats mot mig, bara för att jag aldrig kan hålla mitt giriga skämtlynne borta från de allra lägst hängande fallfrukterna när det gäller att inkassera enkla skratt.

(Intrigen kommer att få sin upplösning efter kursen är avslutad, då den intrigskapande handlingen blir offentlig, men fram tills dess kanske en »The Truth Shall Set Me Free«-gaddning längsmed halsen vore på sin plats.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *