I Ungdomen

Jag satt och tittade på Premier League-fotboll lördagen igenom, därför var jag idag kompenserad med en ledig måndag. Det är, ska ni veta, en tämligen god lösning för en ung man vars lediga lördagar går åt att – just det!!! – titta på Premier League-fotboll.

Hur som: dessa kompensationsmåndagar öppnar i all ledig ensamhet upp för annat och jag har nu äntligen kunnat börja skriva på min självbiografi.

Jag hann klart skriva hela kapitlet om min ungdom (jag tänker mig att det är ett av kanske fem-sex); ett kapitel jag tänkt dela med mig av här, som en liten försmak:

Skärmavbild 2015-01-19 kl. 23.07.54
Kanske kommer även kapitlet om min vuxendom publiceras inom kort. Jag har redan nu, efter knappa två veckors nio-till-fem-arbete, nog på fötterna för att skriva mitt vuxendomskapitel. Ingen kan någonsin ha anpassat sig till den arbetande vardagen lika snabbt som jag. Jag borde redan nu erhålla en guldklocka av Santa Maria.

Mina ”mejl hem”-dagar är räknade.

MichaelBenjamin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *