Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Death To Fascism

Processed with VSCOcam with f2 preset
Det bästa med att vara sin egen fystränare är att man inte behöver ägna fokus och energi åt att muttrande ifrågasätta ifall den ansvarige – som kom på att det skulle springas uppför en hal myrmark – är konkret efterbliven.

Det vet jag ju sedan gammalt att jag är.

 

Mycket uppför nu, generellt.

 

De senaste två veckornas relativa sysslolöshet har uppenbarligen åldrat mig 25-30 år i ett nafs.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Jag kände för att ägna hela kvällen – säkert sju-åtta SVT-nyhetssändningar – åt att blanda, rulla och steka köttbullar. Eftersom jag aldrig gjort det förut tänkte jag testa med en enkel ”julbordspotion” bestående av åttio bullar i dubiösa former och av tvivelaktig karaktär; löken och köttfärsen verkade fullkomligt oförmögna att samarbeta över blockgränserna.

 

Death To Fascism.

2 kommentarer

  1. hog hog 4 december 2014

    Såja FPL avklarat inför helgen.

    På tal om fascism så kan man ju knappast ta folk på allvar som blir kränkta över att man inte visar dem hänsyn i skrift då deras grundfilosofi är att de inte visar hänsyn till andras liv och förhållanden. Det är lite moment 22 över det resonemanget.

    • mm Erik Löfgren Inläggets författare | 4 december 2014

      Enig, gode Hog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *

Tema Mission News av Compete Themes.