Vägval

Det har skett en positivisering av denna portal, säkerligen till mångas förtret. Det ska förstås till en väldigt stor, närmast uteslutande del tillskrivas Tildes inträde i min tillvaro, men jag tror också att det till en liten, liten del kan bero på den nya krispighet som bildredaktionen lyckats frambringa. Detta enkom tack vare den iPhone-kamera man för en tid fick lägga lånerabarber på. Borta var de sorgsna bilderna på ett grånat och sammansatt stycke nytinad sej; komna var de sprakande vår- och sommarfärgerna i dussinet krispiga megapixlar.

Men nu är dessa sötesbrödsdagar tillfälligt över. Jag är tillbaka vid den korniga, grånadsfrämjande Samsung-linsen.

image
Denna kallar jag ”Grånad Hushållsost i Kallhällsdis” och filtret som används är det naturliga kornighetsfilter som ligger obligatoriskt inbakat i en riktigt gammal mobilkamera.

Det var länge sedan vi hade en omröstning på portalen – den uppriktiga anledningen till det är att jag alltid drabbas så av den svaga svarsfrekvensen (inte ens i den gamla och ständigt pyrande ”Hamilton Thorpe eller Gudmunder Mete”-frågan kunde det mobiliseras) – men nu är det dags, ty jag är uppriktigt nyfiken:

2 reaktion på “Vägval

  1. Har senaste tiden saknat all Fi-propaganda på denna portal. Har ryssarnas flyg och ubåtskränkningar fått dig att inse att det kanske kan behövas ett militärt försvar ändå?

    • Roligt ändå att ingen är längre intresserad av vad Carl Bildt har att säga. Måste kännas bittert för den gamle russofoben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *