Får jag köpa en bok till, som vi gör i Stockholms norrort

Jag bad om någonting att läsa tidigare, och som ett, ja, brev på posten:

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag satt just inne på Drella.com för att beställa just Annika Norlins bok och en Södra Sverige-t-shirt (föreställande en Sverige-karta där Stockholm är ett stort slukhål som jag kan gå runt och bära som inflyttad norrlänning och problematiksdelägare i – just det – Stockholm) när jag fick ett mejl om att Bokus redan skickat boken. Min mor hade redan beställt den. Åt mig. Utan så mycket som en luddig namnsdagsanledning.

Jag bor inte bara i Stockholm, när jag ringde hem till Sundsvall idag ville jag nästan ursäkta mig: jag är väldigt priviligierad också.

En reaktion på “Får jag köpa en bok till, som vi gör i Stockholms norrort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *