”Miljökontoret slog till mot fotvårdsklinik”

I dag är en mycket spännande dag.

Som innehavare av norra Europas sämsta fothygien ska jag efter 23 års vanvård – hade mina fötter varit skilda kreatur med eget medvetande hade EU tagit vårdnaden ifrån mig för länge sedan – unna mig professionell fotvård.

Jag fick – lyssna noga nu: alla som inte tror att min ungdom officiellt är över och förbi – ett presentkort hos en lokal fotvårdare i födelsedagspresent.

I dag ska det nyttjas och det ska bli väldigt intressant att se reaktionen hos den förvisso säkert luttrade kvinnan i fråga när jag tar av mig mina strumpor och blottar förhårdnader som skulle kunna vara smidda i mahogny, skavsår så djupa att de har egna skavsår och de – av solgass på konstgräsmattor framkallade – brännsår som borrat sig ned som kratrar i fotens undersida.

Det är i sanning en arbetsmiljöfråga som ställs på sin spets när klockan slår elva i dag – kommer hon ens att genomföra behandlingen? kommer någon arbetsmiljökämpe storma in medelst näbbtäckt sars-mask och frita fotkvinnan? – och jag har inte ansett någonting vara så givet bloggmateriel sedan jag betalade 50 kronor för att ta mig in på ”Hästmannen möter Ormmannen”.

Låt mig återkomma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *